Bundestag

MŰHAL Utazási Pályázat

Kedves Hallgatók! A Műegyetemi Hallgatókért Alapítvány (MŰHAL) pályázatot hirdet a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem azon hallgatói számára, akik külföldön, az egyetem képviseletében tartanak szakmai előadást. A pályázat részleteit megtalálhatjátok az Egyetemi Hallgatói Képviselet honlapján. A pályázattal kapcsolatos kérdéseitekkel forduljatok bátran Nagy Edithez a nagy.edit@muhal.hu címen.

schrijven2

Pályázati felhívás ESMT posztgraduális képzésre

Kedves Hallgatók! Az ESMT (European School of Management and Technology) pályázatot hirdet friss diplomásoknak posztgraduális képzésre. A 2 éves képzés angol nyelvű, helyszíne Berlin és az ösztöndíj fedezheti akár a teljes tandíjat. Ne hagyjátok ki a lehetőséget! Jelentkezési határidő: 2014. augusztus 20. Részletek az angol nyelvű tájékoztatóban. Sikeres jelentkezést kívánunk!

varsó

Varsói Csereprogram

Kedves Hallgatók! A Hallgatói Külügyi Testület csereprogramot hirdet a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem hallgatói számára. Az egyhetes program során a hallgatóknak lehetősége nyílik megismerkedni a Varsói Műszaki Egyetemmel, a várossal, a kultúrával és a hallgatói élettel. A program időtartama: 2014. június 23-29. A jelentkezési határidő: 2014. június 13. éjfél  További információk ide kattintva érhetők el. KHT